Scoutcentrum Delft

Het kruithuis

Welcome

Kamer 1
Personen

Het Kruithuis

De accommodaties die voor verhuur beschikbaar zijn: Het Pakhuis, Kuiphuis en het Waaghuis.

Deze accomodaties liggen aan de zuidkant van de slotgracht en worden verhuurd op basis van zelfverzorging. Elke accommodatie is voorzien van een dagverblijf, volledig ingerichte keuken, slaapzalen en sanitair. De eenheden zijn geschikt voor respectievelijk 16, 24 en 34 personen. Ze zijn apart of in combinatie te huur voor weekenden, weken of langere perioden.

Het historische karakter van het complex geeft het een bijzondere uitstraling en maakt het tot een ideale gelegenheid voor kamp- en vakantieweken, workshops, symposia, congressen, cursussen en andere bijeenkomsten.

Aan de noordkant van de slotgracht staat het gebouw de Kortegaard. In de Kortegaard bevinden zich 2 vergader locaties en een grote zolder. Deze zijn in overleg met de beheer ook beschikbaar voor verhuur. Het dijklichaam rondom de vijver is geschikt voor kampeerders, waarvoor sanitair in de Kortegaard beschikbaar is.Naast de Kortegaard bevindt zich de woning van de beheerder.

De twee torens die in de vijver staan zijn niet beschikbaar voor verhuur. Deze worden permanent gehuurd door twee scoutinggroepen: Scouting Willem de Zwijger Delft en de Delftsche Zwervers. 

Het centrum is het gehele jaar geopend, behalve de dagen rond oud en nieuw. Het scoutcentrum wordt beheerd door een groep vrijwilligers vanuit scouting.

No images found.